P

Åben Scene

Åben Poetisk Scene er den åbne scene for poesi, der vil op af skrivebordsskuffen og ud over scenekanten. Her eksperimenterer poeter ord til glæde for publikum.

Scenen er åben for alle, der har lyst til at prøve deres lyrik af. I forbindelse med den åbne scene vil en aften som regel byde på
både øvede poeter, der læser op af deres nyeste lyrik, samt helt uøvede poeter, der har mulighed for at komme til orde med deres poesi. Efter oplæsningen er der mulighed for få respons på ens digte, og der kan opstå givtige diskussioner om poesi i al almindelighed.
 
Mød op og læs dine digte, eller læn dig tilbage og nyd det. Du får i alle tilfælde en hyggelig aften!

Åben Poetisk Scene arrangeres af Poetklub Århus og har kørt i mange år forskellige steder i Århus, men har nu fundet et fast sted i Løve's Bog- og VinCafé, der i forvejen står for flere litterære og kulturelle arrangementer; det samme gør Poetklub Århus jo - så på den måde er det et godt match.

Arrangementet afholdes nu som noget nyt om onsdagen, De første tre måneder af 2016 kører vi forsøgsvist med TO onsdage om måneden, den 2. & 4. onsdag i hver måned fra kl. 19.30-22.30, hvorefter baren fortsætter til midnat.

Åben poetisk scene 24/2-2016

Deltagere til åben poetisk scene 24/2-2016
- Dog var der én der stødte til senere -
Foto: Tomas Dalgaard