P

Om os

Vi styrker poesien

Foreningen Poetklub Århus arbejder for at styrke poesien i Århus og omegn. Poetklubben består af en bestyrelse på syv og en masse lokale poeter, som alle gør et godt stykke arbejde for at skabe et dynamisk miljø.

Poetklub Århus er initiativtager til en række af byens åbne scener. Som faste arrangementer har vi M gasin, Performance Poetry og Poetry Slam. Derudover kommer der jævnligt et par nye tiltag som skaber opmærksomhed omkring byens poetiske vækstlag.

De mange aktive i miljøet omkring Poetklub Århus leverer en ikke ubetydelig mængde af frivilligt arbejde. Det kan lade sig gøre fordi vi syntes arbejdet er vigtigt. Men blade skal trykkes, porto betales og nettet holdes kørende, så arbejdskraft alene får ikke tingene til at løbe rundt. Derfor søger vi altid nye medlemmer, annoncører og jobs. Vil du støtte Poetklub Århus eller være medlem, så kan du blive medlem ved at overføre 100,- til poetklubbens konto i

Merkurbank reg 8401 kontonummer 0001043258Du har også mulighed for at møde op til et af arrangementerne og betale kontant. Herefter sender vi dig M gasin næste gang det udkommer.

Du kan også kontakte Poetklubben på følgende adresse:
 
 
 
Poetklub Århus
Tomas Dalgaard
Hammershusvej 40¨, 4 mf 
8210 Århus V
 
Tel.  60 72 91 46
Mail: tomasdalgaard05585@gmail.com
Per Lykke Jacobsen